Дунаївці!!! https://youtu.be/QkJ7853_Wvs

понеділок, 18 жовтня 2010 р.

Звернення Президенту України Януковичу Віктору Федоровичу

Зареєстрована до виконання 18.10.2011 р.
Президенту України
Януковичу Віктору Федоровичу

Копія:
Генеральному прокурору України
Пшонці В.П.
Прокурору Львівської області
Ковбасюку В.В.
Політичним партіям,громадським організаціям та ЗМІ України


Звернення
Я, Єкимовських Олександр Анатолійович, в даний час є генеральним директором Товариства з обмеженою відповідальністю «Теплоцентр-Новий». Одним з напрямків нашої діяльності є розробка та впровадження нових технологій в сфері енергозбереження, які безпосередньо мною розроблені. Звертався до Вас з цим питанням у вересні 2011 року, але з того часу прокуратурою Львівської області не зроблено нічого, крім тяганини та пересилання справи із одної районної прокуратури в іншу. На даний час справа знаходиться в прокуратурі міста Львова, де помічники прокурора Шубка К.П. та Телюк Г.В. як і всі інші «вдають» бурхливу діяльність. Справа стоїть на місці, винних ніхто не карає, а львів’ян як дурили так і дурять наші ділки із «Львівтеплоенерго». На сьогоднішній день 25 січня 2012 року виповнюється рівно рік мого звернення в УБОЗ по якому до цього часу не прийнято ніякого рішення.

Довожу до Вашого відома попередній текст мого звернення:

«Згідно з розпорядженням мера м. Львова Садового А.І. протягом 2007 року мною було проведено випробування каталізаторів згорання природного газу, які безпосередньо мною і розроблені, в котлах НІІСТУ-5 які розташовані в котельні ЛМКП «Львівтеплоенерго» за адресою: м. Львів, пл. Ринок, 1. Випробування проводилися в присутності представників ЛМКП «Львівтеплоенерго», інспекції з енергозбереження Львівської області та академіка АЕН, доктора економічних наук, директора НДІ Міністерства економіки України Тарасенко В.А. Під час проведення випробовування каталізаторів з невідомих мені причин представниками ЛМКП «Львівтеплоенерго» не було надано справжніх паспортів на котли, на яких проводилось випробовування вищевказаних каталізаторів, для вивчення їх паспортно-заводської потужності та відомостей про їх технічний стан. Наданий мені в процесі випробовування паспорт на котел суттєво відрізняється за технічними показниками труб теплообміну від дійсного, що підтверджується проведеними 15.03.2007 року порівняльними випробовуваннями, проведеними начальником лабораторії Сертифікаційного випробувального центру опалювального обладнання Міністерства промислової політики Є.П. Легкуном, якими встановлено, що зазначений котел типу НІІСТУ – 5 встановлений в приміщенні Львівської міської ради за адресою м. Львів, пл. Ринок, 1 є котлом з теплопродуктивністю – 375 кВт., що є приблизно в два рази меншим від офіційних показників потужностей зазначеного котла наданих ЛТУ Держнаглядохоронпраці, ЛМКП «Львівтеплоенерго» та територіальним управлінням по Львівській області Державної інспекції з енергозбереження.

Згідно з моїми підрахунками, підтвердженими академіком АЕН Тарасенко В.А., обидва об'єкти, надані нам для випробування з каталізаторами згорання природного газу стали більш економними по відношенню до їх модернізації на 10-25 % в залежності від режимів котлів. В розрахунках брались до уваги площа об'єктів, що опалюються, їх об'єм та зовнішня температура вулиці. Але данні результати випробувань так і не взялись до уваги представниками Львівської міської ради та ЛМКП «Львівтеплоенерго». Із вищенаведеного чітко видно, що ЛМР має опалювану площу 9070 кв.м. та об’єм 75000 куб. м., і це являється 0,065% від загальних 13.836.000 кв.м. площ міста, що опалюються природним газом. При цьому ЛМР витрачає на потреби теплопостачання 0,050% споживання газу від загальних 100% - 277,1 млн. куб. м. Дані цифри говорять про те, що котельна ЛМР в середньому економніше на 23% ніж інші об’єкти ЛМКП «Львівтеплоенерго» та «Залізничтеплоенерго». ЛМКП «Львівтеплоенерго» та інспекція з енергозбереження в своїх розрахунках ігнорує вищенаведені фактори для замірів, чим навмисно спотворює висновки щодо ефективності каталізаторів, які мною розроблені. Таким чином, найбільш економний котел НІІСТУ-5 ЛМР, який мав би бути взірцем для всієї комунальної теплоенергетики України, всупереч законам теплофізики поставили поза законом і наказом директора ЛМКП «Львівтеплоенерго» його демонтували, тим самим приховали сліди злочинних дій по факту розкрадання бюджетних коштів львів’ян. Паралельно на горищі Львівської міської ради встановили чотири котла фірми «ВІСМАН» потужністю 2 (два) мегавата вартістю мільйон доларів США, які вже сім років іржавіють, а мій котел, потужністю в сім разів менший, п’ять років обігріває Львівську міську раду.

Також мені стало відомо, що протягом січня 2008, 2009, 2010, 2011 років для опалення приміщення ЛМР використано приблизно одну кількість природного газу, в середньому 35 тис. м.куб. в рік, в результаті чого отримано 336, 263, 316, 140 гігакалорій відповідно. Результати отриманої кількості гігакалорій за період січня 2011 року, при спалюванні приблизно 35 тис. м.куб. природного газу, документально зафіксовано комісією у складі представників ЛМР, ЛМКП «Львівтеплоенерго» та у моїй присутності і доводять, що кількість отриманих гігакалорій протягом січня 2008, 2009, 2010 років при спалюванні вищевказаної кількості природного газу не відповідає дійсності, оскільки встановлені в приміщенні ЛМР котли в силу своїх функціональних можливостей не можуть виробити вищевказаної кількості теплової енергії.

З огляду на викладене мною було написано відповідну заяву в Управлінням БОЗ ГУМВС України у Львівській області з викладенням всіх відомих мені фактів по вищевказаних питаннях.

Як мені стало відомо в подальшому, працівниками УБОЗ разом з працівниками Залізничного райвідділу м. Львова проводилась перевірка вказаних в моєму зверненні фактів, залучались до проведення перевірки працівники Львівського конструкторського бюро Міністерства палива та енергетики України та КРУ у Львівській області. Були встановлені факти, що за період 2008 – 2010 років розбіжність між виробленою та реалізованою тепловою енергією котельнею по пл. Ринок, 1 ЛМКП «Львівтеплоенерго» становить 768,496 Гкал. – внаслідок включення підприємством до рахунків Адміністративно-господарського управління Львівської міської ради на оплату завищеної кількості теплової енергії на загальну суму 232, 08 тис. грн. (враховуючи кількість спаленого газу з подальшим виробленням теплової енергії).

Крім того, ревізією фінансово-господарської діяльності будинкоуправління №2 КЕВ м. Львова з 10.10.2002р по 21.11.2006р виявлено, що мешканці будинку № 53 по вул. Стрийській переплачують за спожиту теплову енергію майже в двічі, оскільки реальний коефіцієнт теплового навантаження на будинок 0,275 Гкал/год суттєво відрізняється від заявленого 0,465 Гкал/год (Див. акт ревізії, лист Департаменту економічної політики Львівської міської ради № 23-39 від 27.01.07р).

Мешканці сусідніх будинків, дізнавшись про те, що БУ-2 КЕВ м. Львова разом з ЛМКП «Львівтеплоенерго» їх обраховує, звернулись до суду і домоглися перерахунку переплачених коштів (Див. судове рішення Сихівського районного суду м. Львова від 02.1.2007р, копії витягів з Договору про постачання теплової енергії в гарячій воді № 5032 Р від 01.02.2003р, копію додаткової угоди до договору № 5032 Р від 20.02.2007р, копію додаткової угоди до договору № 5032 Р від 21.01.2009р).

В листопаді 2007р ЛМКП «Львівтеплоенерго» застосовує шахрайську схему «викачування» грошей з львів’ян. Замість того, щоб укласти з мешканцями житлових будинків Типовий договір на постачання теплової енергії, згідно рішення Львівської міської ради № 879 від 12.10.2007р, ЛМКП «Львівтеплоенерго» розміщає текст договору на інформаційній сторінці свого сайту (www.lte.lviv.ua) і вважає такий договір укладеним. Навіть окрема ухвала суду (Див. окрему ухвалу Сихівського районного суду м. Львова) не може примусити діяти в рамках закону це підприємство, адже ні прокуратура, ні виконавчі органи влади не помічають порушень зі сторони посадових осіб ЛМКП «Львівтеплоенерго». Тільки завдяки пильності і наполегливості громадян вдалося змусити прокуратуру м. Львова провести перевірку діяльності вищезазначеного підприємства за 2007-2010рр та домогтися перерахунку надмірно сплачених коштів (Див. депутатський запит і відповідь А.Садового).

Але станом на сьогоднішній день по вказаним фактам всупереч чинним законам і Вашому бажанню знищити корупцію в Україні ні УБОЗ, ні прокуратура Львівської області не порушили кримінальної справи.

На мої звернення УБОЗ неодноразово давало відповіді, що матеріали перевірки ЛМКП «Львівтеплоенерго» скеровані ними для прийняття рішення в прокуратуру.

На мій погляд «Львівтеплоенерго» має «кришу», яка плідно опікується за спокій в цій організації і не безкорисливо. Перший заступник прокурора Львівської області пан Володимир Гураль постійно не хоче приймати законні каральні дії до злочинних дій керівників цієї організації. З огляду на вищевикладене прошу Вас доручити працівникам Генеральної прокуратури провести повторну перевірку діяльності ЛМКП «Львівтеплоенерго», керівниками якого фальсифікуються документи, виставляються завищені рахунки підприємствам споживачам теплової енергії, безконтрольно обліковується газ та вчиняються розкрадання грошових коштів шляхом двохкратного ліміту природного газу, який поставляє «Львівгаз» для ЛМКП «Львівтеплоенерго», яке з половини цього газу виробляє теплову енергію а друга половина газу зникає «наліво» по корупційним схемам приватних структур. Фактично спалений газ подвоюється для споживачів, що призводить до подвійної оплати за гігакалорію тепла.

Таким чином за 10 років ЛМКП «Львівтеплоенерго» по попереднім розрахункам КРУ Львівської області вкрала з бюджету м. Львова і кишень львів’ян майже півтора мільярда гривень, прикриваючись «липовими» лімітами на газ і корупційними схемами «Котлонагляду» та Державної інспекції з енергоефективності Львівської області.

Прошу Вас створити комісію з спеціалістів теплотехніки та теплофізики, та правоохоронних органів, які дадуть принципову оцінку злочинному, системному розкраданню бюджетних коштів, шляхом фальсифікації фінансових звітів керівництва «Львівтеплоенерго» та їх лобістам в нашій області.

Сподіваюсь, що наведення ладу в комунальній теплоенергетиці м.Львова та знищення корупційних схем теплоенергопостачання мешканцям м.Львова, додадуть Вам, пан Президент, а також всій вертикалі влади, яку ви очолюєте повагу і довіру мешканців західного регіону та всієї України.»





В підтвердження мого звернення приводжу факти, які доведені в ході судового розслідування про наявність фальсифікації «Львівтеплоенерго» у два рази теплового навантаження всіх приміщень житлового та комунального господарства міста Львова, які були за останні сорок років! (Додаток №1)



Додаток №2: В ньому також показано фінансові махінації з тепловим приєднанням до багатоквартирних будинків житлового фонду міста Львова.



Зробимо разом Україну енергоефективною та енергонезалежною!

Многії літа Вам, Вашій владі та Вашому Уряду!



Генеральний директор ТзОВ «Теплоцентр-Новий»

Єкимовських Олександр Анатолійович

Немає коментарів:

Дописати коментар