Дунаївці!!! https://youtu.be/QkJ7853_Wvs

суботу, 23 травня 2020 р.

STOP CORONAVORUS - ЖИТТЯ БЕЗ СМІТТЯ НА ПЛАНЕТІ !!!

https://youtu.be/8f5S8NFYI60
Цей фільм - моє відеозвернення до пана Джефа Безоса, власника компанії AMAZON SERVICES і засновника "Bezos Earth Fund".


Президенту Bezos Earth Fund
 mr. Jeff Bezos

Пропоную Вам, mr. Jeff Bezos, побудувати винайдену і розроблену мною автономну систему життєзабезпечення у вашій штаб-квартирі «Amazon Web Services» в місті Сіетл, комплекс Автономної Регенеративної Електрохімічної Системи Альтернативного Електропостачання - «APECAE». Комплекс «APECAE» може бути вмонтовано паралельно в будь-яку систему автономного електрозабезпечення від сонячних батарей або вітрогенераторів і буде цілодобово забезпечувати електроенергією, коли немає сонця або вітру. Винайдена мною система «APECAE» готова на 100% позбавити людство від наслідків глобального потепління і принести в будинок кожного сімейства комфорт, тепло і затишок за допомогою компактного домашнього утилізатора побутового сміття. Таким чином, автономне енергозабеспечення, вперше в світовій практиці, зможе показати приклад всьому світу, як на місцях можна перетворювати побутове сміття в енергоносії і сміттєві звалища зникнуть на планеті!
При нашій спільній взаємовигідній домовленості про виробництво цих компактних побутових домашніх утилізаторів побутового сміття «APECAE-STELS», ваша компанія «Amazon Web Services» зможе поширювати їх ексклюзивно на планеті після проведення всіх процедур ліцензування та патентування.
У зв'язку з пандемією короновіруса в світі, цей апарат домашньої переробки сміття «APECAE-STELS», одночасно зі сміттям, буде знищувати всі медичні відходи, в тому числі і заражені, які утворюються в побуті під час карантину короновіруса.
Готовий пристрій я можу продемонструвати особисто Вам для початку нашого співробітництва. Цей пристрій продемонстровано на моєму ЮТУБ каналі:  «Коллайдер «AVTOHAUS - STELS»- енергія і газ зі сміття від Олександра Єкімовських –
https://www.youtube.com/watch?v=LcO5fRfYaSA&list=UUXDClFSxybnJFZ2pugyxA8Q&index=20
Промислові автономні системи «APECAE» я запропонував лідерам світової переробки сміття: корпорації «Keppel Seghers» в Китаї, яка є світовим лідером з переробки твердих побутових відходів та «Orano» у Франції, яка є світовим лідером в переробці ядерних відходів.
Таким чином, організована нами фірма «Amazon - STELS» зможе стати світовим лідером з виробництва та продажу автономний домашніх компактних утилізаторів побутового сміття, якої не буде мати конкурентів в світі, так як не має аналогів мого НОУ-ХАУ винаходу.
З моїми НОУ-ХАУ системами APECAE, людство стане жити максимально автономно з теплому і електроенергією, навіть в лісі або пустелі.
Буду радий приєднається до Вашого проекту, який переробляючи відходи людської діяльності, втілить систему APECAE на планеті для позбавлення від наслідків глобального потепління. Ця моя система НОУ-ХАУ APECAE ефективніша, безпечніша і економічніша від існуючих промислових систем.
З повагою, винахідник О. Єкімовських!

СУТЬ ПРОЕКТУ:
ТЕПЛО І ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГІЯ 
З СМІТТЯ І ПАРНИКОВИХ ГАЗІВ.
Винахід: Комплекс автономної регенеративної електрохімічної системи альтернативного електропостачання (АРЕСАЕ) для будь-якого промислового споживача тепла і електроенергії. Система працює в режимі замкнутого циклу переробки побутового сміття, виробляючи синтетичний газ для використання його в якості палива для турбоелектрогенератора, з наступною регенерацією і перетворенням газів, що відходять з турбоелектрогенератора в електролізері-метанаторі знову в синтез-газ, шляхом електролізу води і СО2, без викидів в атмосферу.
Винахід комплексу АРЕСАЕ відноситься до електроенергетики, як засіб альтернативного і автономного виробництва теплової та електричної енергії, а також будь-якої механічної енергії для будь-якого промислового споживача в т.ч. комунальних служб міст. Максимальна потужність одного стаціонарного комплексу АРЕСАЕ може доходити до 1000 МВт / год по електричній та тепловій енергії.
Система комплексу АРЕСАЕ складається з моїх Ноу-Хау: турбіни-двигуна (Ноу-Хау), статора (Ноу-Хау), електрогенераторів (класичні), перетворювачів змінного і постійного струму (Ноу-Хау), електролізера (Ноу-Хау), електролізера -метанатора (Ноу-Хау), компресорів (класичні), теплообмінників (класичні).
У світі не існує подібних аналогів за рівнем технічних рішень, з мінімальними фінансовими витратами і мінімальним компактним розташуванням на займаній території.
Система комплексу АРЕСАЕ призначена для постачання теплом і електроенергією:
- комплексу переробки та утилізації твердих і рідких побутових відходів;
 - комплексу виробництва електричної, теплової та механічної енергії;
- комплексу виробництва технічного вуглецю із сміттєвих відходів (як сировини для виробництва графена);
- комплексу виробництва пального - синтетичного газу;
- комплексу переробки промислових відходів нафтохімії та ін.
Технічний результат впровадження технології АРЕСАЕ: отримання дешевої електроенергії для автономного використання комплексом переробки ТПВ - утилізації (100%) вуглецевих відходів.
Отримання висококалорійного синтетичного газу і вуглецю (не менше 99%) сировини для виробництва графена. Вуглець є основною сировиною для виробництва електроакумуляторів.
          Рентабельність та технологічність переробки ТПВ в техвуглець за розробленою мною технології - є найприбутковішою в світі з легальних видів виробництв!
Електрична енергія вироблена на комплексі АРЕСАЕ буде в рази дешевше ніж: гідро, сонячна, вітрова та атомна енергії.
Важливі ознаки технології АРЕСАЕ це - простота виготовлення, надійність, довговічність, технологічність, високий ККД, низька ціна виробу на одиницю потужності, а головне - екологічність і безпека!
Приклад застосування комплексу АРЕСАЕ: для використання автономного вироблення тепла і електроенергії шляхом утилізації свого сміття на підприємствах компанії «Амазон».
Пропоную Вам, пан. Д. Безос, зробити пілотну установку комплексу АРЕСАЕ на виробничій базі вашої компанії «Амазон» для повного автономного забезпечення енергоресурсами ваших виробничих потужностей в м Сіетл, США.
Після проходження всіх випробувань і юридичних процедур в м Сіетл, Ви можете впроваджувати мою систему комплексів АРЕСАЕ всюди, де є Ваші бізнес інтереси і інтереси вашого фонду Bezos Earth Fund.
Мою технологію АРЕСАЕ можна встановити на будь-який корабель і використовувати як плаваючий завод з переробки сміття в морях і океанах для знищення пластикового сміття, який скупчився в кількості до 900 млн. тонн, утворюючи величезні плаваючі пластикові острова.
Міні установки технології АРЕСАЕ потужністю до 10 кВт можна виробляти для особистого користування громадянами.
Окреме і важливе впровадження моєї технології АРЕСАЕ можна і потрібно впровадити в автопромисловості для установки на автомобілях з двигунами внутрішнього згоряння, в яких є системи для використання горючих газів в якості палива, заправляючись сміттям, як паливом.
Тільки цим впровадженням на автотранспорті, можна зменшити мінімум в два рази викиди усіх парникових газів на планеті.
Я, Олександр Єкімовських, живу в м.Львові (Україна), поруч з яким на відстані 8 км розташовано найбільше в Європі звалище побутових відходів в обсязі 55 мільйонів тонн, сміття отруює все живе, в тому числі і населення Львівщини. Я готовий своєю технологією АРЕСАЕ, за умови виготовлення потужного комплексу по утилізації і переробки сміття, знищити це звалище в селі Великі Грибовичі за 10 років, при цьому заробити 10 млрд. доларів на продажу профіцитної електроенергії і технічного вуглецю.
Сподіваюся на нашу благотворну співпрацю !!!
З повагою, О. Єкімовських.






https://youtu.be/4lZgoCyFNXY
https://youtu.be/UWCzdSp5kKo
https://youtu.be/2u_WMFEr89U
https://youtu.be/SHzgRmYqOJg
https://youtu.be/0mf1lX1nyJs
https://youtu.be/28rYf3Jrk5Y


Викриття котушок А. Мельниченко:
https://youtu.be/nFLhHdxA90Y

Немає коментарів:

Дописати коментар