Дунаївці!!! https://youtu.be/QkJ7853_Wvs

суботу, 9 травня 2020 р.

Голові виконавчого комітету Національної ради реформ України, Саакашвілі М.Н.


Голові виконавчого комітету
 Національної ради реформ
 України,
Саакашвілі М.Н.

 Звернення.
Шановний Михайле Нікалозовичу!
Доводжу до Вашого відома, що розроблена мною унікальна технологія  плазменого синтезу, перетворює  будь яке сміття в технічний вуглець та горючий газ.  Ця технологія синтезу дозволяє  економічно,  безпечно та ефективно переробити могильники твердих побутових відходів, без нанесення шкоди навколишньому середовищу. Також,  ця технологія при певній модернізації, дозволяє переробляти радіоактивні тверді  відходи (полімерні  фільтри води) технологічного ланцюгу по очистці води першого контуру  реакторів АЕС, перетворивши їх в вуглець. Це дасть змогу переробити накопичені в Україні радіоактивні полімерні  фільтри води першого контуру ядерних реакторів в обсязі на рівні до 30 тисяч тонн в 60 тонн технічного вуглецю, тобто зменшити їх обсяг в 500 разів. Таким чином вартість 60 тонн може скласти приблизно 24 мільярди 600 мільйонів доларів,  по ціні 410 мільйонів доларів за одну тонну. Ця технологія є надприбутковою, та не має аналогів у світі!!!
        Прошу Вас, розглянути мою пропозицію позбавити Україну від старих могильників твердих  побутових  відходів, які знаходяться по всій території України та отруюють і знищують навколишнє середовище, отруюють водоносні шари питної води, загрожуючи безпечному проживанню населенню України.
Програма зі знищення техногенних могильників сміттєзвалищ ґрунтується на моїх особистих винаходах та НОУ-ХАУ, за допомогою яких отримується дешева та профіцитна теплова та електрична енергія, отримана від винайденого мною супертурбоелектрогенератора  «STELS» для самозабезпечення всіх ланок технологічних процесів комплексної системи переробки сміття в технічний вуглець. 
Наприклад, при побудові заводу на основі моєї технології по переробці могильника сміття в с. Великі Грибовичи біля Львова, буде перероблено 55 млн. тон сміття  і отримано   44 млн. тонн технічного вуглецю, який можливо продати по ціні на рівні 600 доларів за тону.
Ці новаторські безпрецедентні проекти перетворюють енергоємні та брудні сміттєпереробні технології,  ставлячи їх в ряд екологічно  чистих і високоефективних виробництв технічного вуглецю, в тому числі і високочистого вуглецю для автоелектроакумуляторів нового покоління.
Прошу Вас, для  початку втілення цих проектів: «Життя на планеті без сміття допомогти  Президенту створити комісію з вивчення вищенаведеного питання із залученням до робочої групи компетентних науково-технічних фахівців- експертів.
Від відповідального осмислення моєї пропозиції  переробки сміття в технічний вуглець, залежить доля майбутнього наших дітей та  фінансове забезпечення  всіх реформ в Україні!  
В Євросоюзі також знаходяться аналогічні відходи АЕС в обсязі до 80 тис. тонн, які можуть бути перероблені за моєю технологією, особливо у Німеччині. Також Японія, після аварії на АЕС Фукусіма, має велику проблему по знищенню аналогічних радіоактивних відходів.
Нам разом надається можливість виправити грубі помилки недолугих депутатів та чиновників  всіх попередніх влад та допомогти наступним поколінням українців, а Вам очолити реальний новий рух  в Україні  для подолання соціально-економічного безладу в нашій Країні.
За Вашої підтримки ми зможемо знищити всі старі сміттєві могильники по всій Україні, перетворивши їх в теплову та електричну енергію, що дасть змогу українцям бути здоровими, а Україні стати енергонезалежною, без видобування природних енергоносіїв!
За Вашої підтримки я вже готовий показати всьому світу свій проект «Життя без сміття на планеті!».  З Вашою допомогою ми маємо швидко втілити це побажання в життя. Таким чином, ми зробимо Україну передовою країною в світі!
Цей глобальний  екологічний  проект може бути реалізовано, завдяки втіленню мого НОУ-ХАУ винаходу та його наукового супроводу для най-швидкого впровадження та розповсюдження в Україні та в Світі!
Пропоную Вам стати співзасновником най-екологічнішого проекту: «Життя без сміття на планеті!». Цим прикладом ми покажемо  всьому Світу, що цей проект об’єднає всі зелені екологічні організації !
Мої попередні листи до Президента України та отримані мною відповідями на них,  додаю.
З повагою, винахідник Єкімовських Олександр Анатолійович.

Тел. моб.: 0677172980,  

Немає коментарів:

Дописати коментар