Дунаївці!!! https://youtu.be/QkJ7853_Wvs

суботу, 4 травня 2019 р.

Прем'єр-міністру Японії Пану Сіндзо Абе


Прем'єр-міністру Японії
Пану Сіндзо Абе

Шановний пане Сіндзо Абе!
 Звертаюся до Вас з приводу енергетичної незалежності Японії!
Мій винахід, НОУ-ХАУ - турбоелектрогенератор «STELS», може повністю замістити-компенсувати дефіцит електричної енергії в Японії, після виведення з експлуатації всіх енергоблоків АЕС. Ці турбоелектрогенератори можна встановлювати на територіях, які  належать існуючим АЕС, використовуючи їх інфраструктуру і обслуговуючий персонал.
Джерелом енергії для моїх турбоелектрогенераторів може служити побутове та промислове сміття, будь-якого складу, що зберігається на сміттєвих островах-полігонах в океані біля Японії.
Моя технологія з виробництва електричної та теплової енергії, є абсолютно екологічно безпечною, з повним замкнутим циклом виробництва теплової та електричної енергії з відсутністю будь-яких викидів в навколишнє середовище (0,0%: СО2, NOx та інших)!
Виробництво і монтаж теплоелектростанції з НОУ-ХАУ турбоелектрогенераторами «STELS», за моїми кресленнями може виконати наприклад фірма Mitsubishi. У рік можна будувати і встановлювати під ключ теплоелектростанції до 1 ГВт потужності. Орієнтовна ціна 1 МВт - 1 000 000 доларів.

З повагою, винахідник Олександр Єкімовських

Немає коментарів:

Дописати коментар