Дунаївці!!! https://youtu.be/QkJ7853_Wvs

четвер, 26 листопада 2015 р.

МЕРУ м.Львова пану Садовому А.І.


м.Львів   05.11.2015                                                                          МЕРУ м.Львова
                                                                                                            Пану Садовому А.І.
                                                                                           
Шановний Андрію Івановичу!
Пропоную Вам, як діючому та майбутньому меру міста Львова, підтримати нас та долучитись до реалізації пілотного проекту, якому немає аналогів не тільки в Україні, але й у світі – проекту по виробництву штучного газу шляхом переробки кислих гудронів, які знаходяться на території Грибовицького сміттєзвалища. Даний  можливий за рахунок впровадження моєї технології.
Реалізація цього проекту дасть можливість забезпечити  населення Львова та комунальне підприємство «Львівтеплоенерго» протягом 10 років найдешевшим паливом:
При встановленні на озерах з кислими гудронами електролизерів-метанаторів О.Єкімовских, буде вироблятися  синтез газ, калорійність 10000-11000 кКал/м3, щороку в об’ємі  на рік - 1,0 млрд м3;
- при встановленні на озерах з кислими гудронами 3-х супертурбін «Стелс»  О.Єкімовских, по 10 МВт,   буде вироблятися електроенергія  потужністю до 30 мВт/год.
Безперечно, використання дешевих ресурсів дасть можливість для величезної економії коштів міського бюджету, інноваційному поштовху розвитку міста за рахунок фінансових ресурсів, які вивільняться внаслідок реалізації проекту.
На нашу думку, втілення даного інноваційного проекту дозволить  лідеру громади, який долучиться до його реалізації, увійти як у славетну історію міста Львова, так і у історію видатних екологічних проектів, успішно реалізованих у Європі.
Як один із варіантів організаційних рішень - створення спільного підприємства за участью всіх зацікавлених організацій та осіб: комунального підприємства, як представника громади міста, підприємства Єкімовських О.А. як власника  технології синтезу та отримання штучного газу, балансоутримувача звалища кислих гудронів. Окремої уваги міста заслуговує розгляд пропозицій та визначення партнера-інвестора по будівництву сміттєпереробного заводу на Грибовицькому сміттєзвалищі.
Для реалізації даного проекту необхідна принципова Ваша згода для подальших узгоджених дій щодо розробки документації, отримання дозвільних документів в Міністерстві екології та місцевих органів влади. Первинним етапом даного проекту є створення О.Єкімовських діючого макету електролізера-метанатора і турбоелектрогенератора «Стелс», потужністю 10 кіловат. Створений макет буде продемонстровано всім зацікавленим учасникам екологічного проекту , який є необхідним та актуальним  для мешканців Львова та Львівщини.
Даний проект має не лише екологічне, но і велике політичне та соціальне значення.
Його реалізація дозволить зняти соціальну напругу навколо екологічної катастрофи, пов»язаної  з захороненням твердих побутових відходів на Грибовичеському сміттєзвалищі та озер  з кислими гудронами.
З повагою,  винахідник                                                                        О. Єкімовських



Раз'яснення інвесторам до листа Садовому А.І. від 05.11.2015р. за № 3-Є-33923 зареєстрованого у міськраді м. Львова.
Щодо проекту по виробництву дешевої електроенергії та штучного газу шляхом утилізації сміття та кислих гудронів на озерах розташованих біля Грибовичеського сміттєзвалища з використанням технологій О.Єкімовських:
Потенційним інвесторам запропонованого мною проекту по утилізації сміття та кислих гудронів на озерах розташованих біля Грибовичеського сміттєзвалища:

1. Даний проект є комплексним рішенням утилізації сміття побутових відходів м. Львова, що накопилися за 55 років біля с. Грибовичи, та озер з кислими гудронами у об'ємі понад 350 000 тонн що знаходяться поруч. Пропонується утилізувати сміття завдяки його спалюванню плазмовим методом на сучасному сміттєпереробному заводі.

а) шкідливі гази, отримані внаслідок горіння сміття власним тиском будуть обертати супер-турбіну «СТЕЛС», яка через редуктор електрогенератора потужністю 10 000 КВт/год буде виробляти електроенергію;

б) вироблена турбоелектрогенератором електроенергія буде живити завод по переробці сміття, електролізер-метанатор який буде утилізувати шкідливі гази від спалюваного сміття. Синтез-газ отриманий у електролізері-метанаторі калорійністю 10-11 ККал буде ідеальним паливом для трьох супертурбін по 10 000 КВт розташованих біля сміттєзвалища на озерах з кислими гудронами, які будуть виробляти електроенергію 30 000 КВт за годину.

Цей проект може здійснитися лише при умові відповідних рішень міськради м. Львова, та його діючого мера, які зафіксують правові гарантії інвестору щодо можливості реалізації даного бізнес-проекту у відповідності з директивами ЄС.

Дані проекти можуть реалізовуватись як окремі проекти, так і у комплексі (1).

У підсумку завдяки реалізації проекту №1 на протязі 10 років, місто Львів може мати свій власний синтез-газ для ТЕЦ-2 Шевченківського р-на м. Львова, та електроенергію що необхідна м. Львову для комунальних та будь-яких інших потреб мешканців м. Львова


2. Другий проект по утилізації кислих гудронів полягає в тому, що утилізація гудронів біля Грибовичеського сміттєзвалища може відбуватися без утилізації сміття, яке належить місту Львову.

а) Інвестор, який буде фінансувати даний проект по утилізації кислих гудронів повинен мати дозволи від міністерства екології, та міністерства палива та енергетики на переробку кислих гудронів за узгодженням місцевих органів влади.

б) В разі отриманих та узгоджених дозволів на озерах з кислими гудронами та їх навколишній території будуть встановлені три супертурбіни «СТЕЛС» потужністю 10 000 КВт для вироблення електричної енергії в об'ємі 30 000 КВт/год для її постачання до центральної енергомережі, а також для електролізерів-метанаторів, виробляючих синтез-газ та живлення турбоелектрогенераторів «СТЕЛС». Спеціальна вода для виготовлення синтез-газу буде постачатися на озера з кислими гудронами окремо в необхідних для цього об'ємах.

Завдяки проекту №2 електроенергія що вироблена турбоелектрогенераторами що розташовані на озерах з кислими гудронами для утилізації останніх з подальшим постачанням електроенергії в центральну електромережу , буде реалізовуватись інвесторами для отримання ними прибутку на протязі 10 років





Немає коментарів:

Дописати коментар