Дунаївці!!! https://youtu.be/QkJ7853_Wvs

середу, 15 травня 2013 р.

Учасникам Міжнародного форуму інвестицій та інновацій 2013, місто Київ


Учасникам Міжнародного форуму інвестицій та інновацій 2013, місто Київ

 


ВПЕРШЕ
Революційна
пропозиція для інвестування модернізації теплоенергетики, впровадження НОУ-ХАУ по виробітку електроенергії
і штучного метану із парникових газів для власного споживання.

Пропонуються для реалізації інвестиційні проекти модернізації теплоенергетики України:
1. Впровадження НОУ-ХАУ в комунальній та промисловій теплоенергетиці виробництва власного штучного метану взамін природного газу, шляхом задіяння кругового обігу газового палива після його згоряння, шляхом утилізації СО2 і Н2О в електролізері - метанаторі, який конвертує їх знову в газове паливо вищої якості (Додаток – Малюнок №1)
1.1. Впровадження вищезгаданої модернізації на легкових та грузових автомобілях, які знаходяться на балансі державних і комунальних органів влади, шляхом задіяння кругового обігу газового палива після його згорання в ДВЗ, шляхом утилізації СО2 і Н2О в електролізері - метанаторі, який конвертує їх знову в газове паливо вищої якості.
2. Впровадження НОУ-ХАУ мінігідроелектростанцій без греблі на будь-яких річках України з метою вироблення власного штучного метану з отриманої електроенергії взамін природнього газу для потреб населення та сільської промисловості. (Додаток – Малюнок №2)
3. Впровадження НОУ-ХАУ модернізацію моїм НОУ-ХАУ всіх існуючіх стартерних кислотних акумуляторів, які знаходяться на балансі державних і комунальних органів влади, з метою продовження їхнього ресурсу користування до 20 років. 
3.1. Впровадження вищезгаданої модернізації стартерних кислотних акумуляторів для використання населенням України в побуті. Це стане альтернативним джерелом екологічно чистої енергії заряду в денний час сонячними батареями. (Додаток – Малюнок №3)

4. Допоможу заощадити газ в радянських, вітчизняних та імпортних котлах до 60% за опалювальний сезон, шляхом модернізації системи горіння каталізаторами згоряння природного газу з окупністю до трьох місяців.

 

Розробник проектів: ТзОВ «Міжнародний центр впровадження нових технологій «Теплоцентр - Академія» винахідник і директор Олександр Екимовських




Суть пілотного проекту №1, 1.1.:
Винайдене мною альтернативне екологічно чисте виробництво теплової та електричної енергії з парникових газів - вуглекислого газу СО2 і водяної пари Н2О. Круговий обіг газового палива після його згоряння знову попаде в топку котла, шляхом утилізації СО2 і Н2О в електролізері - метанаторі, який конвертує електроенергію знову в газове паливо вищої якості, що дасть змогу комунальній та промисловій теплоенергетиці бути незалежним від поставок імпортного газу.
Проектом передбачено:
1)     Виготовлення та постачання винайденого мною електролізера – метанатора, який виробляє штучний метан.
2)     Виготовлення та поставка винайденого мною утилізатора парникових газів і турбокомпресора для утилізації СО2 і Н2О.
3)     Виготовлення та поставка винайденого мною турбодвигуна для обертання електрогенератора.
4)     Виготовлення і поставка електрогенератора заводом виробником вітроелектрогенераторів «без пропелера». Цей пункт проекта пріоритет інвестора.
Таким чином до першого пілотного проекту запрошуються інвестори, які виробляють електрогенератори і електричну складову для вітрової електроенергетики.


Приклад нашого пілотного проекту в місті Вишнево Київської області.





Пропонуемо: За попереднньою домовленістю з директором Теплокомуненерго м. Вишнево паном Трегубом П. на проведення модернізації центральної котельні.







Замість демонтованих старих котлів в котельні встановлюються два стаціонарних турбопароелектрогенератора потужністю 20 Мегават, які будуть виробляти 8,5 Мегават в годину електроенергії. Отримана електроенергія в електролізері - метанаторе буде конвертуватися на 4 тисячі метрів кубічних в годину горючих газів для їх спалювання в парових котлах котельні. Отримана теплова енергія в кількості 40 Мегават буде опалювати місто Вишнево і забезпечувати всю комунальну бюджетну сферу штучним газом для заправки всіх автомашин в місті Вишнево. Турбопароелектрогенератор рух пари перетворює в електричну енергію, яка буде забезпечувати власні потреби теплокомуненерго, а також всіх бюджетних організацій міста. Зайву теплову та електричну енергію можна буде постачати додатково жителям міста Вишнево. Таким чином теплокомуненерго міста Вишнево стане першим теплоелектрогенеруючім підприємством України де буде відпрацьовано отримання штучних горючих газів і електроенергії для власного споживання без покупки природного газу.
·        Ціна електролізерів метанаторів для проекту на 4 тис. метрів кубічних в годину метану становитиме 3,5 мільйона євро.
·        Ціна двох турбодвигунів по 10 мегават в годину становитиме 4 мільйони євро.
·        Ціна двох електрогенераторів по 4 мегавати на годину залежить від виробника вітрогенераторів. (Пріоритет інвестора)
·        Окупність всіх витрат проекту до 1,5 роки.

Суть пілотного проекту №2:
Винайдена мною альтернативне екологічно чисте виробництво електричної, теплової енергії для отримання штучного метану, шляхом перетворення енергії руху води гідроелектрогенератором встановленому на одному з берегів вигону річки поблизу села або будь-якого сільськогосподарського комплексу, підприємства яке постійно потребує споживання електроенергії або газу та хоче бути незалежним від поставщиків природнього газу.
            НОУ-ХАУ полягає у двох винаходах, одне з яких - турбіна для перетворення руху води річки в тягову силу обертання електрогенератора.
            Іншим НОУ-ХАУ проекту є електролізер - метанатор, який за відсутності споживання електричної енергії перемикається на вироблення штучного метану і кисню з води і вуглекислого газу, або будь-чого, що містить вуглець. Наприклад такі сировини: гній, послід, солома та інші відходи сільського господарства. Метан може бути накопичений і використаний при необхідності в котлоагрегатах виробництва теплової енергії, побутових газових приладів для будь-яких потреб населення даного села.
Приклад застосування нашого проекту в селі:

Село з 100 будинків, 200 сімей, сільрада, магазин, будинок культури, медпункт, сільгосптехніка. Для їх забезпечення приблизно вистачить одного мегавата електроенергії. Оскільки багато виробників почали випускати електрогенератори від 1,5 Мегавата, то краще брати цей поширений тип електрогенератора для тиражування проекту. Запас виробництва електроенергії дасть можливість сільській раді думати по будь-яке виробництво в своєму селі для забезпечення необхідних робочих місць населення. Якщо ж виробництво сезонне, то взимку вироблена електроенергія перетворюється в газ і його можна максимально використовувати в господарстві жителів села.
            При використанні електрики мініелектростанцій по максимуму на вироблення метану з 1,5 тис. кіловат на годину електроенергії виходить 500 метрів кубічних газу, що становить 5 мегават теплової енергії.
            Надлишок газу можна накопичувати в ємностях звичайним шляхом. При цьому міні компресорна станція може заправляти автомобілі населення даного господарства.
            Для першого пілотного проекту України, впровадження мініелектростанцій без греблі, запрошуються будь-які споживачі електроенергії і газу, які хочуть бути незалежними від наших монополістів електроенергії та постачальників природного газу.
Єдине і обов'язкове для цього проекту необхідно дозвіл місцевих органів влади на землю з вигону річки, де буде споруда з бетону для турбіни. Площа яка потрібна для проекта повинна бути довжиною 50 метрів завдовжки річки, та 20 метрів в ширину.
Ціни на електролізери – метанатори пропорційні першому проекту.
Конкретно в додатку на мому сайті.
Наслідком нашої технології є те, що не потрібно викидати продукти спалювання, якими є вуглекислий газ і вода, в навколишне середовище, тому що вони є джерелом чистої енергії.
Об’єм газів та теплота, отримана в процесі розкладу води і вуглекислого газу перевершує початковий об’єм в сотні разів, що стає головним аргументом та приводить до плюсового балансу економічної доцільності нашої технології для будь-якої промисловості.
Проекти можна впроваджувати в таких секторах, як газотранспортна система, реконструкція та модернізація ТЕС і житлово-комунального господарства, повне переоснащення підприемств гірничо-металургійного комплексу, на спиртзаводах та інших галузях, які є потенційними продуцентами вуглекислого газу, водяної пари та інших вуглецевмістних відходів життедіяльності.
Аналогічний проект в Европі для фірми Ауді проводить Fraunhofer-Institut für Windenergie und Energiesystemtechnik та SolarFuel GmbH, який планується в 2015 році.

Суть пілотного проекту №3, 3.1:
Модернізація моїм НОУ-ХАУ всіх існуючіх стартерних кислотних акумуляторів, які знаходяться на балансі державних і комунальних органів влади, з метою продовження їхнього ресурсу користування до 20 років.
Модернізації підлягают всі справні акумулятори, які експлуатуються до 1 року. Ціна модернізації одного акумулятора, емністю до 60 ампер за годину становить 10 євро. Час модернізації одного акумулятора потужністю від 50-150 ампер за годину займає 30-40 людино-хвилин.
Акумулятори після модернізації твердим електролітом, не бояться скачків підвещеної напруги. Ніколи не сульфатизуются, не потребують кислоти. Єдиний витратний матеріал, який додається в банки акумулятора - проста кип'ячена вода.
Після впровадження модернізації кислотних акумуляторів бюджет України щорічно буде економити приблизно 50 млн гривень, які можна буде використати на купівлю нових автомобілів для лікарень швидкої допомоги.
Моя НОУ-ХАУ технологія дозволяє виробляти нові акумулятори великої потужності до 100 тис. ампер на годину з ресурсом експлуатації до 20 років, для цього пропоную моє НОУ-ХАУ для співпраці потужним виробникам акумуляторів на умовах підписання ліцензійних договорів.

Приклад реального акумулятора



Малюнок 3. Фото реального модернізованого мною акумулятора фірми «Акума» Чехословаччина. На фото дата випуску акумулятора 1991 рік, травень місяць.
За 21 рік акумулятор без проблем крутить стартер двигуна автомобіля і освітлює квартиру.

НашоЮ технологіЄЮ МИ скасуЄМО кінець світу.

Всіх зацікавлених у наших пілотних проектах запрошуємо до співпраці. Телефон для зв'язку: +380677172980 Олександр Екимовських
alexander@yekimovskikh.com
З НАШОЮ ТЕХНОЛОГІЄЮ ВАША ЕНЕРГОНЕЗАЛЕЖНІСТЬ СТАНЕ РЕАЛЬНІСТЮ І ЗАПОРУКОЮ ВАШИХ ІНВЕСТИЦІЙ.

Немає коментарів:

Дописати коментар