Дунаївці!!! https://youtu.be/QkJ7853_Wvs

пʼятницю, 12 жовтня 2012 р.

Пропозиція для інвестування впровадження НОУ-ХАУ по виробітку електроенергії і метану

  ВПЕРШЕ В СВІТІ!

Пропонується для реалізації інвестиційний проект впровадження НОУ-ХАУ мінігідроелектростанцій без греблі на будь-яких річках України.

Розробник проекту: ТзОВ «Міжнародний центр впровадження нових технологій «Теплоцентр - Академія»

 



Суть проекту: Вироблення електричної енергії електрогенератором (будь-якого виробника) встановлених на одному з берегів вигону річки поблизу села або будь-якого сільськогосподарського комплексу, підприємства яке постійно потребує споживання електроенергії або газу.

     НОУ-ХАУ полягає у двох винаходах, одне з яких - турбіна для перетворення руху води річки в тягову силу обертання електрогенератора.

     Іншим НОУ-ХАУ проекту є електролізер - метанатор, який за відсутності споживання електричної енергії перемикається на вироблення штучного метану і кисню з води і вуглекислого газу, або будь-чого, що містить вуглець. Наприклад такі сировини: гній, послід, солома та інші відходи сільського господарства. Метан може бути накопичений і використаний при необхідності в котлоагрегатах виробництва теплової енергії, побутових газових приладів для будь-яких потреб населення даного села.

Приклад застосування нашого проекту в селі:

Село з 100 будинків, 200 сімей, сільрада, магазин, будинок культури, медпункт, сільгосптехніка. Для їх забезпечення приблизно вистачить одного мегавата електроенергії. Оскільки багато виробників почали випускати електрогенератори від 1,5 Мегавата, то краще брати цей поширений тип електрогенератора для тиражування проекту. Запас виробництва електроенергії дасть можливість сільській раді думати по будь-яке виробництво в своєму селі для забезпечення необхідних робочих місць населення. Якщо ж виробництво сезонне, то взимку вироблена електроенергія перетворюється в газ і його можна максимально використовувати в господарстві жителів села.

    При використанні електрики мініелетростанцій по максимуму на вироблення метану з 1,5 тис. кіловат на годину електроенергії виходить 500 метрів кубічних газу, що становить 5 мегават теплової енергії.

    Надлишок газу можна накопичувати в ємностях звичайним шляхом. При цьому міні компресорна станція може заправляти автомобілі населення даного господарства.

     Для першого пілотного проекту України впровадження мініелектростанцій без греблі запрошуються будь-які споживачі електроенергії і газу, які хочуть бути незалежними від наших монополістів електроенергії та постачальників природного газу.

Єдине і обов'язкове для цього проекту необхідно дозвіл місцевих органів влади на землю з вигону річки, де буде споруда з бетону для турбіни довжиною 50 метрів завдовжки річки.

Кошторис проекту потужністю 1,5 мегавати і електролізера - метанатора потужністю 500 метрів кубічних на годину метану становитиме 800 тис. грн.

Ціна електрогенератора залежить від виробника вітрогенератора без пропеллера.

 

Приклад застосування нашого проекту в місті Львові:

     Річка Полтва знаходиться в місті між вулицями Лінкольна і вулицею Липинського. Дебет руху води від 260 тис. метрів кубічних до 300 тис. метрів кубічних на добу. Навпроти будинку номер 45 вулиці Лінкольна перебуває споруда на річці Полтва. Далі через 70 метрів бетонна конструкція - вхід в колектор річки.

    З наших розрахунків при установці електрогенератора потужністю 1,5 мегавати і установки трьох турбін (наше НОУ-ХАУ) на цьому 70-ти метровому відрізку колектора річки Полтва можна цілий рік мати електроенергію для всіх потреб лікарні швидкої допомоги по вулиці Промислова.

    Природний газ спожитий крематорієм цієї лікарні також вписується в схему виробництва штучного метану з води і вуглецевмісних відходів міста. Таким чином перший пілотний проект України в місті Львів може бути для соціальних потреб львів'ян. Весь зайвий надлишковий вироблений метан який буде вироблений мініелетростанціею потрібно використовувати на заправки автомобілів швидкої допомоги та інших бюджетних установ у місті Львові. Для впровадження цього проекту в місті Львові пропонуємо зробити ТзОВ «ЕколанГрад-Львів», де співзасновниками можуть бути львівська міська рада, виробники електрогенератора і ми як власники НОУ-ХАУ турбін і електролізера метанатора.

    Аналогічний проект в Европі проводить Fraunhofer-Institut für Windenergie und Energiesystemtechnik та SolarFuel GmbH, який планується в 2015 році.

У зв'язку з прийняттям закону про продаж землі несільськогосподарського призначення вищевикладені пілотні проекти пропонуються для інвестування іноземним компаніям.

Всіх зацікавлених у наших пілотних проектах запрошуємо до співпраці. Телефон для зв'язку: +380677172980 Олександр Екимовських

http://yekimovskikh.com

alexander@yekimovskikh.com

 

З НАМИ ВАША ЕНЕРГОНЕЗАЛЕЖНІСТЬ СТАНЕ РЕАЛЬНІСТЮ І ЗАПОРУКОЮ ВАШИХ ІНВЕСТИЦІЙ.

Ця пропозиція вручена учасникам ХІІ Міжнародного економічного форуму "Стратегії. Інвестиції. Співробітництво". 13.10.2012.

Немає коментарів:

Дописати коментар