Дунаївці!!! https://youtu.be/QkJ7853_Wvs

середу, 22 серпня 2012 р.

Володимир Семиноженко: Інновації сьогодні — двигун економічного прогресу

«Відтепер в Україні започаткована Премія Кабінету Міністрів України за розробку та впровадження інноваційних технологій. Її мета – заохочувати науковців та винахідників до створення інноваційного продукту та підтримувати їхню діяльність», - зазначив голова Державного агентства з питань науки, інновацій та інформатизації України Володимир Семиноженко.

Нагадаємо, що Положення про Премію було розроблено Держінформнауки за дорученням Прем'єр-міністра України, а відповідна постанова затверджена Кабінетом Міністрів України 1 серпня 2012 року. Премія присуджуватиметься на конкурсній основі до Дня науки — її зможуть отримати як наукові колективи, так і окремі винахідники. Щорічно таких премій буде п'ять. 
Володимир Семиноженко підкреслив, що головною умовою отримання премії стане поєднання трьох ключових моментів: розробка нових технологій, їх впровадження у виробництво та виведення на ринок вітчизняної інноваційної продукції. “Інновації сьогодні — це фактично “двигун” економічного прогресу. Але наразі саме  впровадження наукових розробок у виробництво є слабкою ланкою нашої інноваційної інфраструктури. Тому  створення ефективних стимулів для інноваційної перебудови економіки є першочерговим завданням”, - уточнив голова Держінформнауки.
Джерело: Прес-служба Володимира Семиноженка

Немає коментарів:

Дописати коментар